Navigatie

 

#WENDYANDKIDSBLOGS

http://www.pretapregnant.com/blog/photo-diary-stylist-lizet-greve/

..... dus haar verjaardagsjurk heb ik natuurlijk ook al geshopt bij Wendy via de webshop, die zien jullie de volgende keer! (Of al eerder op mijn instagram @lizetgreve, dat kan natuurlijk ook :-)).

 

http://www.shopaholiek.nl/2017/06/20/wordt-mandy-nieuwe-kidsfashion-blogger/

Untitled design (12)

............ Shop de look ..............  Bobo Choses tennis tank top wendyandkids.nl

 

http://www.pretapregnant.com/blog/stylist-mom-lizet-greve-shares-street-style-looks/

.............. Ik vind het zo grappig om ze hetzelfde aan te kleden. Deze broekjes heb ik bij Wendy and Kids geshopt (in Raalte) en ze zijn van CarlijnQ. De trui van Zoë is van BOBO CHOSES en de trui van Vic is van FRNKY’S, allemaal via Wendy and Kids. Schoenen zijn van Dr. Martens.

 

http://www.twinstyleblog.nl/2017/05/03/wendy-kids/

Wendy & Kids

...................... Het schijnt dat we nog een paar dagen moeten wachten, maar dat het dan echt gaat gebeuren; er komen warmere dagen aan. De twins en ik zijn voorbereid, vooral met deze mooie aanvulling via Wendy & Kids.

 

http://www.pretapregnant.com/blog/photo-diary-stylist-lizet-greve-twinning-is-winning/

........................  De broekjes zijn van Minirodini via www.wendyandkids.nl. Het jeansbloesje van Zoë is van Zara, net als de sokjes van Vic. Zijn trui heb ik van mijn broer en schoonzusje gekregen en komt ook van Wendy and Kids. Mega lievelingstrui! Van FRNKY’S. Zoë’s armbandjes zijn van 2Balou en By Nouck.

 

http://mini-styling.com/bobo-choses-summer-collection/

Today Olivia is wearing the Bobo Choses Net Culotte’s with the white V neck Basketball Tee both from Wendy and kids who just launched their new webshop www.wendyandkids.nl check their fun new webshop out with amazing Brands such as Bobo Choses and Tiny Cottons..........

 

© 2016 - 2018 WENDY&KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel